Keperluan baby

Sy nk tnye, brg baby mcm mna yg tak perlu beli utk elak membazir @ tak guna. Zaman ekonomi tak ok ni takut jgak ter over belanja sbb excited 😆 #ingintahu #barangbaby

12 Balas

kalau mcm sy baby swing. beli tapi xguna. tersadai gitew je. sampai anak ke2 dh tak terpakai. baby cot sy xbeli sbb anak 1st & 2nd sy tido atas katil sekali dgn sy. yg sy pakai stroller, carseat (guna anak adik punya), ampaian baju baby, almari baju baby, buaian elektrik.

10mo ago

thank puan @farah😊 tlg jawabkan.