36week

sy nk tnya..sejak akhir2 ni sy kerap trase sakit kat tulang bwh punggung(xtau nk ckp mcm ne)..rase mcm nk buang air besar..tp bila g toilet xmembuang pon..perut mcm memulas..mcm sengugut..bby pon jap2 mengeras.. 1stbaby..

1 Balas

Kwn sy ada kes sama mcm awk . Tpi dia tkde rasa sakit blah bawah just dia asyik gi tndas bnyak kali n then mak mertua dia suh g hosp last ii doc check jalan dh buka 3cm terus kena tahan ward . 10 am bersalin

4y ago

Ohh tanda dia kerap membuang je eh? Takde sakit pinggang dan perut?