Kerap migrain

Sy nk tnya,now sy tgh preggy 9weeks...ada x mommies dlm ni yg mcm sy? Sejenis yg selalu sgt migrain n bila migrain,smpai berdenyut2?ada x solution untk control migrain tu?x tertanggung rasanya...sbb dlm waktu yg sama sy kena uruskan ank2 sekolah..risau sgt tgh drive migrainnya xnk bg kerjesama...

4 Balas

mommy kalau ada mesin check bpm, buat rutin ye..rekodkan bacaan nnt refer dgn dktor.. tkut tu bukan migrain tapi darah tinggi..huhuhu