Migrain,perut kecil

Assalamualaikum semua..ada x ibu2 yg kerap migrain masuk trimester 2 ni? Saya kena kerap skrg ni..sy baru masuk 15w..perut xnmpk sgt..normal ke?

4 Balas

normal tuh, kalau tak okay sgt bgtau misi nanti yaa. n bab perut tuh, awal sgt awak, even mmg ada je yg baru lagi npak tapi depend pada badan kita juga, janji baby sihat okay la. ☺️ .

kalau migrain sis perlu bertanya dengan misi/doc takut ada apa2 masalah .. bab perut tuh awal sangatlah lagipun takyah risau perut besar atau kecik janji baby sihat ..

Wsalam normal sbb perubahan hormon. Tang perut sbb mmg xnmpk lg, jauh lg perjalanan. yg penting keadaan kndungan tu ye ☺️

15week boleh rasa keras bawa abdomen ja sis,,akn ada perubahan kecil ja,,perut belum ketara lagi.