waktu sesuai

Hi sy nk tnyaa..awl2 mengadung ni kita suami isteri x bolh bersama ke..masa sy awl mengadung hubby nk bersama sy tk nk..skg dh 4 bulan..sy nk tp dia tk nak..hari gado..psl nk bersama..sy tuduh dia bukan2 dia marah..pasl makn luar..

22 Balas

Boleh . . Jika awak jnis rahim kuat .. lau rahim yg mudah tumpah drh .. prlaham2

suami risau kot .tngok berut dah besar takot awk sakit

Tgok juga sis ada je yang boleh bersama awal2 mengandung

Huhu.. sabar sis.. benda ni kena byk bbincang

5y ago

Tkut kita pulak mkn luar hahahahaaa

dedua kena banyak sabar...dan cuba faham situasi .

4 bln da boleh da . sbb da masuk 2nd trimester

5y ago

Aha kan..tp hubby tkut pulakk..

Ya sis...bole besma..tp jgn ksar sgt..

5y ago

Tulah slow..tp hubby pulak x nkk

Mse pregnant kurg nafsu la kite 😁 huhu

5y ago

Tp sy nafsu normall je hihi

Dia takut sebab tgk perut besar agknya :)

5y ago

Tk da besar lgi..dia mengadaa kott

dari awal sampai bersalin boleh...

5y ago

banyak yg salah anggap...ada yg berfikiran akan kena kepala baby la😂😂..semakin tunggu hari semakin kerap lagi baik..tapi kena fikir cara ja la supaya jangan terhimpit😅😅