waktu sesuai

Hi sy nk tnyaa..awl2 mengadung ni kita suami isteri x bolh bersama ke..masa sy awl mengadung hubby nk bersama sy tk nk..skg dh 4 bulan..sy nk tp dia tk nak..hari gado..psl nk bersama..sy tuduh dia bukan2 dia marah..pasl makn luar..

22 Balas

Lelaki mmg tak boleh dituduh bukan2. Diorang pun ada masa hormon rendah dia jadi kurang nafsu. Kalau ajak tu pun kene ada cara jugak. Biasa saya tanya suami dulu dia penat and mengantuk tak. Kalau dia okay, baru on. Kalau dia penat saya biar jela. Cuba dua tiga hari lagi

Comel la sis.. Ade suami takot.. Lg tgk perut dah besar kdg tgk kite sakit x larat... Kdg sy pun suke kacau husband mcm tu tp kami sama2 phm n sama2 takot nk buat apatah lg 1st baby... Lagi plak husband ckp lama2 dah xde rasa hahahaa... Jgn gaduh ea.. Sian baby..

5y ago

😂😅 Tp tak tahan pinggang sakit. Pinggul lagi. Rasa mcm nk patah. So kena tahan je la 🤭 seminggu sekali je 😅

Maybe die penat or xde mood time awk ajk tu agknye..mase mengandung ni memamg emosi kite x stabil sometimes suami pn jd emosi x stabil so, kite kne control emosi sndiri la jgn trlalu ikoy kate hati..bnde boleh slow talk..

5y ago

Yes tq ye

Xsmua org laa.. Bole ja.. Tpy kalo jnis rahim lemah hold2 dlu .. Kdg2 jdy trkasar kita xsdar time tu.. Suami yg fhm akan mgerti .

Boleh je Klau xde mslah . Bersama kn pengerat hubungan suami isteri . Pkir yg baik2 doa yg baik2 . Smoga Allah lindungi kita semua 😊

Bole ja..tpi buat yg slow lar..jgn lasak sngt..n klu bole jgn bgi pancut dlm..pancut kat luar ja..nti dkt2 due..lgi kerap lgi bgs

5y ago

Boleh je kan

Boleh je awk , klu tiada rasa sakit , tiada pndarahan in sha allah okey .. Tp jgnla ganas2 taw ..

5y ago

Tau xpaaa..hahah dia tkut pulak

Saya masa 2 bulan husband takut2 lagi tapi redah gak sbb nk ikut kan sgt pon x boleh hahaha

Boleh selagi tidak memudaratkan ibu dan kandungan. Lain orang lain daya tubuhnya.

mmg la,dia mrah klau tduh y bukan2..boleh je bsama..p jgn la kasor2 sgt...slow2 dah