ubat

Hi sy nk tnya sy bru buka buku pink harini and dpat 4 jns ubat. Empat2 ubat tu bleh mkn skaligus pd msa yg sama ke? Tq

7 Balas

Ye... telan smua je skaligus... nak brkesan lg mnum ngn air jus.. sy pun dpt 4 biji ubat tu... kcik2 je... snang nk telan.. acid folic, vitamin b complex, iron tablet, ascorbic acid (vitamin c)

Saya dapat 4 jenis juga masa dah masuk second trimester. Folic acid, iron tablet, vit B complex & ascorbic acid..

Memang kena ambil sekaligus. Sy telan smua dlm satu teguk je 🤭🤭

banyak nye ubat. boleh tahu ubat apa ya? sy dulu sejenis ja

5y ago

Saya pun cuma dpt acid folic sahaja

sekaligus boleh. asing2 pun boleh

Boleh makan sekaligus

Ye boleh..