Loya & muntah semasa meneran berak

Sy nk tnya, kenapa baby sy dh tukar bnyk jenis susu fm tp masih loya & muntah. First susu enfalac a+ dh 8 buln tukar yg langkah 2..masa tu dh start loya dgn muntah sikit².. Sy tukar ke s26 najis jadi keras.. Tukar ke Dutch lady ok sikit tp berat bdn x naik. Ada yg sama x msalh? Sy buntu nk pilih susu fm.

4 Balas

Cuba susu kambing (karihome) atau susu soya (isomil) Bagi byk sikit buah kat baby macam betik

awak boleh cuba refer link ni utk pemilihan susu fm https://vt.tiktok.com/ZGJaNGWqX/

Baby sy pakai dumex mamex n lps tu kami tukar dumex dupro. Alhamdulillah ok

tukar susu