bby kick

Sy nk tnya 6bulan klau bby kekdang bergerak.. Kekadang tidak tu normal ke? Ad time dy bergerak... Asyt bergerak je.. Time xad.. Xad lh. Normal ke tu? Isau pulak sy. ?

14 Balas

Samalah.. kdg sye psg lagu bg dia dgr, nnti dia bngun.. kkak n abg dia suka tgk perut mama brgerak2.. dorg cm curious ada org duk dlm tuh.. hahaha yg no 3 lg lah, klau perut dia sakit dia kta ada bby meow dlm perut dia.. 🤔🤔😂😂

normal sis . jgn trlalu risau . asal kn dy ad gerk ckop 10kali . biase mlm time kita nk tido tula bru dy nk aktif sgt2 . klau siang xgitu plak . mungkin dy tido . tpi klau trdgr bunyi kuat mcm pintu trhempas atau mommy mkn bnd sejuk2 dy akn bg reaksi .

hmm mcm sy.. hahaha.. sekli die gerk xbenti.. mlm ngn subuh je die aktif siang die tido.. gerk die bru die gerk2 dlm perut.awak kena rajin gerk die. . kndgn 6buln

normal sis...nnt sis tgu la dia grak xkira msa nnt😂😂😂sy 35wk skg ya ampun mcm buka kelas renang,kungfu,silat semua dlm prut

Aslkan sis rsa ada pergerakan, itu xpe..slow or kuat xksah..jgn dia xbergrak lngsung.. tu yg kna g chck kt hosp trus.. xyh g klinik dah

Normal tu sis.. Mungkin time dia tak gerak tu dia tgh tido 😌😴. Sis boleh pantau aktiviti harian dia, time tido, time aktif...

Masa kita aktif dia, duk diam. Masa kita rehat, baring2 lg2 mlm nak tido, baby keluarkan semua ilmu berkungfu.

Normal la tu kdng2 dia tido.. Tp klau dia berjaga, sy slalu ajak dia sembang.. Nnty dia bg respond.. Comel je..

Normal.. Sy 26mggu..bby siang aktif bgerak.. Tp ble mlm.. Jrg2 dia gerak

Normal tu.. Bby pon ada masaa dia tdog