period dalam waktu pregnant

Sy nk tny lh sy merasakn sy ni pregnant tapi datang period tapi bila sy pakai pex setitik darah pun xmelekat d pex...tapi bila sy buang air kecil darah tuh keluar hNya setitik@ dua titik je....tapi bila sy test hasilnya menunjukkan negatif... adakah sy ni pregnant @ x? Sbb konfius plk...Nim dh masuk hari ke 3 keluar darah setitik mcm Nim?...boleh bagi penjelasan ke?

2 Balas

Ada juga wanita mngndung yg akn period skit2 ketika hamil. Jgn buat kerja berat yea. Apa2 rujuk pada pakar. 🙂

better sis g klnik jmpe doc n chck sm ada sis pregnant ataupn x