Salam.hai semua..sy nak tanya,klu kluar darah (spotty) slma 8 hari , itu tanda pregnant atau Period?

Sy x dtg period dh hmpir 3 bulan..lps tu mggu lps ada darah kluar setitik dua je slma 8 hari berturut2.. sy check urine 2 kali tapi negatif..boleh bg pndangan dah pgalaman x ibu2 dlm group ni.. #susahhati

2 Balas

Mgkin darah period tp tk hbis kluar. Better rujuk dgn doktor sbb perkara ni tk normal

masalah hormon tu sis period x teratur . cuba jumpa doc la sis ya