PREGNANT TAPI PERIOD?

nak tanya normal ke kalau pregnant tapi period dtg mcm biasa ? Sbb sy ni pregnant 5weeks tapi darah keluar mcm period ? Lagi 2 mnggu kena scan plk🥲

2 Balas

awk..g klinik doc bg ubat kuat kan rahim tak...ada org bleeding teruk tapi baby selamat..dah lahir pun..doc dia bagi injection kuat kan rahim..bagi intralipid ms dia bleeding...better rujuk pakar sis...

6mo ago

awk..cuba awk cari klinik pakar o&g bukan klinik biasa...pergi segera sis...

tak sis. kalau pregnant, takkan period dah. darah tu kita panggil bleeding. kena solat mcm biasa sehingga Dr sahkan keguguran. semoga yg baik2 saja utk awak

5mo ago

tue lah pelikkan... dh besar dh anak kedua kawan saya tue... mungkin juga dier bleeding tp ingat period...... apepun, alhamdulillah semua selamat... Allah permudahkan...