Rasa perut sakit dan berdarah sikit

Assalamualaikum nk tnya, bberapa hari sebelum sy buat pregnancy test, ad kluar darah sikit sy ingt period.. tp dua tiga hari darah dh tk keluar, then baru sy decide buat test.. so result double line.. dan hari nie pn ada kluar darah sikit...sy perasan lately nie perut sy sakit..mcm cramp... Ada spe spe tahu tk kenapa dan okay ke tk rasa sakit dan berdarah mcm tu? #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

boleh jadi sebab proses penempelan atau ancaman keguguran. Sila buat pengesahan dgn doktor ya

2y ago

okay baik..terima kasih🥰