Keliru

Hi..sy nk tanya..sy dan lwat period dlm 2 mggu.,so smlm sy ade buat prgnnt test,positif..lpas bgn tdo awal pg td,tetiba ada keluar darah kaler coklat..ada sape2 bleh bg info x,..sy nk tau cm mn status..samada darah tu keguguran @ etc..tq,

Keliru
2 Balas

Kalau darah coklat biasa dipanggil spotting sis.. Tu normal.. Kecuali keluar fresh blood and berketul-ketul tu segera ke hospital ye..

4y ago

Kalau tk kluar drah tu tkpe ke sis?

Maybe spotting. Banyakkan rehat. Tinggikan kaki. Kalau darah makin byk better refer doc

4y ago

Aah maybe..sy pun kena 2 Kali je then xde dh