Nadi Laju Hurmmmm

Hai mommy nak tanya , waktu mengandung nadi laju bahaya ke , kalau pi kk checkup je nadi laju .. Skrg sy dh 34 weeks .. Penat asyik kena bebel dgn nurse .. hurmm … pdhal sy tak ada masaalah apa pun ,cuma datang kk je nadi laju .. ada yg sma macam saya tak #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Saya tiada pengalaman. Ada nama syndrome ni. Lupa dah. Bila jumpa nurse, doktor, dah nervous. Tapi memang pihak kesihatan nak kena pantau hal ni sbb nadi laju ni boleh jadi komplikasi kehamilan atau semasa bersalin.

Sama la. Setiap kali check up je nadi laju. Padahal tade nervous apa pun