divorce

Haii semuaa..sekarang sy tgh prgnt 37w 6d.. Lpas saya bsalin nnti sy urus cerai atas sbb ttntu.. Ttp suami x mahu bg lpas alasnya sy ikut perasaan shaja..sedang Hal Ni sy tggung dri awal perkawinan smpi skg.. sy rsa bdosa bila sy pura2 dgn dia..Hati sy pnuh dngan dendam n benci.. Sekiranya sy lpas bsalin..wktu bila sy boleh urus cerai fasakh/taklik..

2 Balas

Nk mitk fasakh kna buat report polis dlu.. nk thu sb pe sis nk mhon fasakh.. sy pn sme tngh hmil 34 mnggu ms pkp dye dh lpas kn sy.. so redha je.. lps bersalin bru sy ke mhkmh.. lau sis nk mitk fasakh kna leps hbis pntng lah.. bgi sis btul2 siht dri segi fizikl n mental.. kita sme2 kna kuat ye sis.. tabah dan cekal.. moga urusn sis si permudh kn.. amiin..

4y ago

Aamin sis..moga d permudahkn kn yaa..

Blh sye thu cerai sbb ape... Sbb mcm sye skrg 38 week... Sye dh bercerai dgn suami bln 8 aritu... Bby lahir nie iddah sye terus abis...

4y ago

Lepas habis pantang mungkin awq blh terus mohon