Adakah Mengandung Luar Rahim

Hi. Sy nk tanya, sy mengandung 4w. First sy scan dkt klinik doc ckp kantung tak nampak dan doc suspek mengandung luar rahim.. Soalan sy, dlm berapa week kantung akn nampak? Terima kasih.

16 Balas

Hii. Macam saya haritu 13w baru nmpak kantung and baby . Alhamdulillah skrg baby saya dh 16w. Sblom tu saya 7kali scan xnmpak pape , tp check upt positif. Xpe awal lagi tu , nnti try kandungan dlm 10w ke. Moga urusan awak dipermudahkan.