Adakah Mengandung Luar Rahim

Hi. Sy nk tanya, sy mengandung 4w. First sy scan dkt klinik doc ckp kantung tak nampak dan doc suspek mengandung luar rahim.. Soalan sy, dlm berapa week kantung akn nampak? Terima kasih.

16 Balas

Saya p klinik mula2 ckp tak jelas lpastu ckp tak pregnant docter ckp mslh hormon ja . Dia check upt pn ckp negatif dan bgi sy ubat turun darah tapi sy check sndri kt rmh blik pda klinik tu sbb tak puas hati mmg 2 line cuma samar tp mmg jelas 2 line . Nseb tak mkn ubat turun darah. Sy dah p kk mmg btoi pregnant kntung x nmpk sbb awai lgi .

4y ago

Dia scan jgak perut saya . Dia kta u pnya period x dtg perut x naik . Tk smpai 2 minit dia godek2 kt perut trus ckp xdak . Naluri sy kuat kata saya pregnant mmg sy jga alhamdulillah elok tggu nk bukak buku pink ja nnti