Adakah Mengandung Luar Rahim

Hi. Sy nk tanya, sy mengandung 4w. First sy scan dkt klinik doc ckp kantung tak nampak dan doc suspek mengandung luar rahim.. Soalan sy, dlm berapa week kantung akn nampak? Terima kasih.

16 Balas

Mcm saya scan 6 weeks baru nmpak kantung.. kalau 4 weeks mgkin masih belum nmpak lagi . Kenapa doctor cepat sgt menilai ye ? Ada org even 7 weeks pun x nampak apa2 lagii hmmm better check lgi nnti masa week 6 -10 kat klinik lain