Bukak buku pink ikt tarikh period or ikt size doc scan

Sy nk tanya nak buku pink ni biase ikt tarikh period or size janin mase scan,, sbb sy period x tetap. Klau ikt tarikh period dah 9w, tp ikt scan baru 5w.. ada ibu2 yg tahu?

1 Balas

ikut tarikh period .. tp mcm jauh sgt lari nii .. biasa klau doc scan lari seminggu 2 tu normal lagi, tp ni lari 4mggu, sis sure ke tarikh period tu?

2mo ago

oh period xteratur ye .. klau mcm tu jgn risau sis, nanti dkt buku pink, mmg ada 2kotak utk letak edd, kotak atas jangkaan bersalin, cuma yg tu xconfirm, nnti msuk 7bulan cmtu, bru doc akan tulis balik kt kotak bawah bila tarikh yg betul2 confirm bersalin 🥰