ovarian cyst

Hi...sy just nk share..bln lepas sy dpt tahu ade right ovarian cyst..saiz 7.5cm.bulan ni p scan dpt taw belah kiri pulak saiz 3.9cm.mula2 memang down..tp skrg ni just nk enjoy pregnancy ni.x nk stress2.sentiasa doakan yg terbaik. Fikir yg baik2. Dktr akn pntau lg 2 bulan. Doakn sy ye semua Semoga baby sihat2 aje. Harap cyst ni makin kecut dan tak ganggu baby.

2 Balas

Yeah mmg akn mengecut... Sy masa 8w ad jgk 3.9cm Je pastu cek 12w 5cm plk... Thnt smpai la dah 6bulan ilangg... Jgn terllu piki..

4y ago

Alhamdulillah