buntu ni tlg😭.?

mommy2 kt sni pernah dak jdi mcm ni sakit kt bahagian pinggang as alenguh2 nk berdiri xboleh ddk x boleh..bila mkn mknan yg berangin spt brokoli kubis jdi lgi terok skit kt situ.?ad x yg pnh rsa mcm ni..sy dh sakit dekat dua minggu xmau baik2 lgi..sy fully BF ank bila jdi skit mcm ni seksa yg amt sbb tgh skit pinggang dlm msa yg sma ank mnx susu nk minum😭doktor pon ckp sy xdk mslh ap maybe angin tpi mkn unt pon x lega2 jgk ni#bantusharing #Nanya

1 Balas

cuba mndi herba sist.. utk masa ni..bfore sist stop dlu mkan mkanan yg brangin dan sjuk..

3y ago

alhamdulillah. bguslah..sy kalau lepas mndi herba..sy suka sapu mnyak urut dkt sendi2 ..tpk kaki..dkt tengkuk..rasa selesa..sblum tdur pun sy bwt..😄