salam mom2 sy nk brtnye

Sy nk brtnye kandungan sy dh masok 12week 3hari tpi blm buka buku pink...cll kk xangkat...tnye mak mertua suruh hold dulu sbb skrg pkp......cadangan mom2 semua sy pening...

21 Balas

pkp tetap pkp.buku pink dah boleh buat anak dalam kandungan perlu di periksa keadaan kesihatan ibu dan bayi di pantau dokter nurse .lebih cepat lebih baik.

4y ago

ye buku pink penting.pdrm atau atm faham kesihatan ibu pregy perlu cek up.tak ade lah awak pergi je buat buku pink