pregnant 20week

Sy nak tnye..skung sy selsema batok.bila malam sy susah sgt nk tido sebab hidung blok..tido duduk baru blh bernafas.ade x cadangan untuk mengurangkan selsema dan batok..

2 Balas

Saya xde la perghhhhtua.. Tapi just membantu utk kurang selsema tu.. Cara nya... tutup semua fungsi angin yg berada sekeliling puan.. Kipas or aircond memg bisa bila puan selsema.. Tido angkat sedikt bantal..tanpa pasang kipas .. Memg seksa skit..tapi mujarab.pakai baju..utk berpeluh..

Minum lemon suam campur madu sis

5y ago

Ok sy try..sb da 2 mlm tido ddk..rasa sesak nafas d buat nye..tq