selsema atau pembawakan?

Sy selsema boleh dikatakan hari2 sejak pregnant. Lg2 malam lepas isyak. Blok terus hidung. Penat la asik bernafas guna mulut. Sy ni memang ada resdung tp tak pernah pulak hari2 berhingus. Adakah ini pembawakan?

1 Balas

Sama mcm saya dulu.. masa awal2 pregnant, mmg selalu selsema.. ya kot pembawakan.. lps da nak masuk third trimester smpi skrg tngh tnggu hari ni selsema semua da ok.. cuma masa tu nurse pesan jgn minum sejuk sbb ibu mengndung mmg senang sakit.. 😁

4y ago

Ohh yeke. Baik sis tq