Demam selsema batuk

Hai mommy semua, ada tips x redakan demam batuk selsema bay 4 bulan? Kesian sgt tido xlena sebab hidung tersumbat

2 Balas

baby sy pun batuk selsema masa early 5 bulan haritu. neb 2 kali d klinik. visit kedua doktor bagi antibiotik sebab dah 5 days batuk x reda. saya buat tepuk percussion, dan sapu mamz oil, dan spray ke mulut sedikit. pertama tu mmg takut mahu spray, seller kata selamat utk baby. Alhamdulillah Allah beri kesembuhan juga.

saya buat minyak bwg putih..sapu kt dada depan n belakang n btg hidung dia selang 2jam..alhamdulillah Lepas 3-4hari ok dh..pastu potong bawang merah n letak dlm bantal dia @ letak sebelah tmpt dia tdo..Cuba la..pastikan baby xalergi dgn bawang..