Pergerakkan Bby

Hi.. Sy nak tnye, mcm mne rasa kalau bby grak? Arini sy genap 20w.. Kdg2 ada jgak rasa gerak2 kt perut ni. Tp sy x sure tu bby atau angin. Sblm pregnant lg mmg selalu rasa grak kt perut sbb angin.. Bile da pregnant ni, x thu tu angin atau bby. First bby...

1 Balas

sis bole letk tgn d perot . klau trase skli d tgn tu mksd bby la gerk sis . lg pon msih awl nk rse . biase btol2 rse kuat tu dh 5bln keats sis .

5y ago

Ok. Tq for info sis