20weeks

Mommy sume nk tnye if bby da 20weeks kdg2 grak kdg2 x dia snyap je dlm perut norml ke

1 Balas

Normal kalau saya, sis. Dah terbiasa baby selalu gerak, tibe haritu dia diam je. Tepuk tepuk perut pun tak respon . Pergi klinik check doktor kata okay je jantung semua. Dia tengah tidur. Sis dah cuba tepuk tepuk perut?

5y ago

Saya dah 25weeks sekarang. Masa 20 weeks dulu baby first time buat diam je, takut la kan. Hehe InsyaAllah takde ape ape tu sis. Kalau sis tak sedap hati, sis pergi check klinik ye