Mn Yg Bagus

Sy nak tnya.. Susu ap yg bagus untuk ibu mengandung.. Sy x dak pengalaman lg.. So x taw nak kena beli susu ap.. Thanks in advance ?

17 Balas

Susu kambing.. and kurma bagus utk ibu mgandung

5y ago

Kalau susu kurma yg farm Fresh tu pon okay kan..

Sya minum Dutch lady kotak ja..

5y ago

Ha.aaa sdp😅 jimat

Cm sy baru try susu kambing lazz

5y ago

Okay. Melawaskan. Sgt sedap. Sampai suami paw setiap kali sy bancuh. So skg buat dua cawan. Haha.

Saya minum susu segar je

5y ago

Rasanya utk anak2 pon paling bagus adalah susu segar. Kalau susu bijak2 tu ada efek rasanya kalau terlebih sukatan ke apa ntah..

Sy minum enfamama...

5y ago

Sdap...manis..

Anmum

5y ago

Mil pon suruh try anmum

fresh milk pun bagus. susu kambing pun okay. janji susu.. tp elakkan yg berperisa sbb tinggi gula.

5y ago

Baikk sis.. Thanks