Mn Yg Bagus

Sy nak tnya.. Susu ap yg bagus untuk ibu mengandung.. Sy x dak pengalaman lg.. So x taw nak kena beli susu ap.. Thanks in advance ?

17 Balas

Saya ambik calcium tablet tapi saya minum susu kotak bila rasa nak minum sebab kebanyakkan susu ibu mengandung boleh menyebabkan gula dalam darah tinggi walaupun kebiasaanya kita normal

5y ago

Yup

Sy pn mnum frisomum. Kena try n error sis. Ikot tkt sis, apa brand susu pn ok as long as tekak sis boleh terima.

5y ago

Okayy sis.. Sy try n error😂

Tiap brand susu. Rsa dia tak sama. Pd tekak sy la sis. Kena try & error la. Klu sy, sy suka frisomum xda bau sgt

5y ago

Ramai jugak nie ckp frisomum okay.. Thanks sis..

Ikut tekak ada yang suka susu lembu ada yang suka susu kambing. Tapi saya amik table kalsium je 😉

5y ago

Okayy.. Thanks sis

Sy mnum anmum.. Ade org ckp anmum nty bby besa.. Tp ank sy paling besar 2.9kg je. 😊

5y ago

Btul tu sis.. 😊

Sy minum fresh milk n susu fernleaf...susu ibu preggy x boleh telan...mnis ya ampun...

5y ago

Ramai kawan2 pon ckp manis.. Minum fresh milk jelah😂

sy sgt suka evrdy..hri tu try nespry n brnd lain mmg xmsuk..

5y ago

Ramai jugak suggest brand nie

saya minum enfamama sis . .tapi ikut tekak orang jugak .

5y ago

btol3 sis . kena try and error 😂

saya minum everyday.. sbb boleh naikkn hb 👍

5y ago

welcome 😊

Sy amik kalsium tablet je. Xsuka nk mnm susu 🤭

5y ago

Sy pon kurang gemar dgn susu sebenaqnya😂