Baby Checklist

Hai mummy2.. Sy tgh mengandung anak sulung.. So mcm blur x taw nak beli brg ap..Ad mummy2 yg boleh bantu brg ap yg yg kena beli dlu n penting.. N bila waktu yg sesuai untuk beli.. Sekarang usia kandungan sy 24 minggu. Terima kasih in advance?

1 Balas

Sy dari awal tau pregnant beli sikit2. Takut nnti xmampu sediakan semua msa akhir2 pregnant. Akhir pregnant tinggal beli pampers, set mandian baby & berpantang ja.