Susu utk ibu mengandung

Hi momies . 🥰 Saya nak tnya susu apa yang bagus utk ibu hamil yaa . bolehh share2 tak mn yg sesuai😊

5 Balas

Saya makan tablet kalsium shaklee je, Ostenutrix. so far sangat ok. tak sembelit, tidur pun ok. tanya nurse pun nurse kata boleh je.

Saya minum susu kambing mamadil rizqi untuk naikkan HB. Dan dutch lady yang biasa tu untuk calcium hehe

1y ago

thankyouu sis info nya🥰

Sy minum susu dutch lady lowfat sebab sy ade GDM 🥲 dr tak bagi dah minum susu ibu mgandung 😅

mana2 susu pn ok, yg penting mommy boleh masuk tekak. saya minum susu kambing, susu juna

1y ago

ohh ok sis tq🥰

Try marigold hl... Ok tu.. Nurse pon recommend