Ibu hamil cari jln penyelesaian

Sy nak tnya ibu2 dlm ni ....sy peknen skrg ni n klu sy kn operate bersalin kali ni...blh k ms mgdng skrg ni sy mnm mnyk kelapa dara???k xpyh minum

2 Balas

apa yang dimakan dan diminum semua akan masuk ke perutt. perut dan rahim adalah 2 organ yang berbeza. bila masuk perut,usus akan proses/urai semuanya yg berzat jadi partikel kecik yg diserap masuk dlm darah, yang sisa tak elok akan dikeluarkan melalui najis atau air kencing. senang or susah bersalin normal bergantung pada minda kita.

Rasanya kalau bersalin operate, tak perlu maka atau minum minyak kelapa dara. Tapi minyak ni banyak gila kelebihan dia! Tak salah pun makan sebenarnya