3D scan

Sy nak tnya boleh ke buat 3d/4d scan da kalau 16minggu ye? Tpi berat sy xnaik2 masi sama 43kg je. Kurang berat. Scan 12 mggu hritu dah nmpk kepala bby smua tu n dgr dgupan jantung.. tpi tu cuma 2D. Tringin nak try buat 3D/4D..

2 Balas

3d 4d elok buat mse kandungan cecah 20w ke atas. Tp yg ni pun still nampak baby kurus lgi sbb baby blm sampai stage fat accumulation. Sye buat detail scan sekali dgn 3d4d mse 20w+ still nampak aje muka baby.. Tp x brpe tembam sgt lgi hihi

Awal sgt mommy....

5y ago

27 minggu ke atas. Kalau buat skrg muka baby still tgh terbentuk n still kurus. 😁 Doc pnh scan 3D ms sy 18weeks, lps sy tgk sy risau je muka dia gtu smpai besar. Sbb kurus sgt. So better jgn tgk 3D kalau baby kecik lg ok. 😁