Anak first umr 1 tahun 2 bulan 17 hari..

Sy nak tnya... Ank2 korang ada tak msa nk tumbuh gg bawa tu.. Gusi da bengkak tp gg lmbt btl nk kluar.. Sy dh bg gripe water tp mcm tu jg... Ank pun tak lalu nk mkn.. Hnya myusu cmpur nestum je.... Ank mkn nasi atau bubur pun 2-3 sudu je... Risau jg la sbb nk dekt 3 bln ank kurang nk mkn.. Tp myusu byk pula... Normal ka x ya... Sy dah jmpa doktr tp doktr kata bdk nk tumbuh gg mmg mcm tu.. Yg pnting ank still aktif n sht... Sy nk minta pendapat apa ptut sy bt supya ank nk mkn...

1 Balas

Ank sy gusi xbngkak..tp mmng kurng slera nk mkn.xpe bnykkn susu.kerapkn ank mkn even kuantiti sikit