Folic acid

Sy nak tny .. mkn folic acid nih smp bile yer ? Ke dah blh stop mkn usia kandungan 26w

Folic acid
20 Balas

Hi sis.. Mcm sy, lepas sy masuk 2nd trimester, nurse KK bg sy ubat Iron Tablet & kemudian tukar Obimin..folic acid tu sy dh stop mkn once nurse bg iron tablet & obimin sbb dlm obimin dh ada ckup sume..kalau nurse xde bg pape ubat pd sis, continue je sis mkn folic acid tu..jgn stop.. Kalau dh kena bg ubat lain, br sis stop okay? Bkn apa..folic acid tu supaya bdn kta dpt generate sel2 utk baby..