Awal Pregnant

Hi sy nak tanye, ada tak ibu2 yg sama macam saya dimane sy pregnant 7 weeks. tapi doktor telah scan dan beritahu ukuran sac saiz 4weeks dan kosong lagi. Doktor minta sy dtg balik utk scan pade sebulan akan dtg dan doktor detect sy bagi date 1st last period salah. Dan lagi 1, simptom pregnant sy hanye mual2 shj tanpa rasa kram perut dan lain. Normalkah? Harap sudi membantu.. ?

4 Balas

Sy pon pregnant kali ni xde rasa mcm first gugur dlu alahan teruk. Sy bru 5w igt nk scan 9w nnti. insha allah moga baik2 je