Air susu tidak keluar

Assalammualaikum ibu semua.. Sy baru lepas bersalin , hari nie hari ketiga . Nak tanya ada tak yang boleh bagi tips macam mana nak bagi air susu keluar . Kesian anak sy , dari lahir sampai hari nie xda lagi minum susu bf . Masa mengandung kan anak pertama lepas bersalin ada ja air susu , yang kedua nie xda pulak . Sy dh bagi dia bf tapi xda juga . Kalau picit puting nie ada ja macam cecair jernih tu keluar tapi air susu xda . Tolong sy , sy nk bf kan baby nie .. #pleasehelp

1 Balas

https://youtu.be/g5w9oK1YhgA try cara ni untuk lancarkan susu. saya baru 27w , tapi slow2 nak kena buat urutan tu untuk elak tersumbat kemudian hari. mak saya bebel suruh buat dari sekarang 🤣 sebab kakak sedara saya dah jadi bengkak susu sebab tak buat awal2