disposble panties

sy nak tanya,kat mana boleh beli disposable panties ye slain dr beli online..

22 Balas

Kat watson ada. Sy haritu silap beli yg Men punya. Brand watson. TAPI kannnnn, sy rasa yg men punya lgi selesa compare dgn yg ladies punya 🤣🤣🤣 so tak mnyesal TERBELI tu🤣

Sy baru p beli smlm.. dkt watson.. lps tu nmpk ada offer..sy pun ambik la 2pack. Dh blk baru perasan, 1 men 1 lady 🤣😂

2y ago

sis, terhibur saya hahahahaha

dekat lotus ada.. murah lg dari Watson... sy dh beli yg Watson... kalau tau lotus ada.. sy beli je kt lotus.. 😂

kalu ikutkan saye better beli kotex panties punyer..lebih selesai tapi mahal lah sikit

kat Aeon ade, bahagian brg2 baby n ibu pastu kat watson, guardian pun ade

Kedai baby atau farmasi, guardian Watson ada mommy

kat kedai jual barang baby biasa ada

sis, ada kedai baby mcm manjaku ada srmua..

2y ago

okay sis tq ye

Beli dekat watson. Beli 2 RM15 je

farmasi dan kedai ubat pon ada