Disposable panties

Saye nak tanye kalau dah pakai disposable panties perlu pakai pad sekali ke ?

14 Balas

ya kena pakai, disposable panties ni pakai sbb senang buang sekali dengan pad je, kalau kita ni bocor darah kena panties kain biasa tu. Masa saya bersalin hari tu, dorg pakaikan pad bertali tu, tapi saya tak selesa sbb saya czer, dia jerut peha n tak selesa, lps tukar tu, saya srh hsbnd pakaikan yang jenis maternity pants punya, sarung je mcm pampers, nk buang just koyakan tepi tu ja, area luka czer pun tak kacau sangat. Beli jenama kotex or librase, kalau sis tak brsalin lagi, beli online mudah dapat dari beli direct kedai sbb kdg saiz tak adoo😅

Kalau pakai overnight panties macam ni (macam pampers baby), hanya ini saja: https://www.kotex.com.my/products/overnight-panties/360-leakage-protection Kalau guna disposable panties, boleh cuba yg kain punya, selesa sikit dan kena tambah pad maternity https://guardian.com.my/gdn-ladies-cotton-panties-l-5-121115958.html https://pureen.com.my/showcase/feminine-care/madame-maternity-pads/ Boleh beli kat Shopee atau Lazada

perlu awak..panties tu seluar dalam..cuma bezanya dia disposable (pakai buang) jadi tak perlu lah basuh2 sidai2 mcm sluar dlm kita..pad tetap kena pakai.. melainkan awak beli pad yg jenis macam pampers tu..ade jual kat shoppee utk ibu2 bersalin takut bocor sana sini boleh pakai tu..skrg mudah dah ade product camtu.

Yes.. sbb tu panties shj.. nipih melayang.. beza dgn panties ialah pakai buang.. kalau awak taknak pakai pad, blh pakai maternity pants @ pampers dewasa

9mo ago

boleh beli dkt farmasi/guardian/waston/pasaraya pon ada

wajib tu 😅 ada yang lantai banjir darah nanti.. kalau pakai maternity pants (pad jenis seluar) tu tak perlu pad dah, underwear pun tak perlu dah

Perlu dear. Tu PANTIES sahaja. Melainkan you beli panties yg dah skali dengan pad tu. Maternity diaper/ adult diaper

Kalau jenis disposable panties mcm diaper tu tak perlu pakai pad. Yg jenis nipis cotton tu ye, pakai pad

Kalau disposable panties kena pakai pad sis. Yg tak perlu pakai pad tu disposable pant/ diaper macamtu..

kena pakai. panties tu nipis saja. nanti sia2 kena marah dgn misi sbb bocor dkt katil.

perlu. disposable panties tu nipis je. kalau xpakai nnt drh nifas awak bocor.