Bag delivery

Hi sis, need advice. I tengah prepare bag untuk delivery. I dah beli maternity pad. Tapi disposable panties belum lagi. Nak tanya normal panties tak cukup ke? Kena beli disposable panties untuk delivery? Tolong advise.

3 Balas

Pakai panties biasa pon boleh. Tapi orang beli disposable panties tu sebab takut darah banyak keluar, nanti bocor. Kalau disposable panties boleh terus buang, kalau pakai panties biasa kena cuci pulak darah2 tu. Tapi kalau czer, darah tak banyak pon keluar compare dengan bersalin normal

2y ago

Boleh recommend brand disposable panties?

better beli yang disposable panties tuu sebabnya nanti da bersalin,darah akan banyak keluar n mungkin akan terkena panties.Sanggup ke selalu nak cuci panties dengan Luka bersalin.Lagipun masa dalam pantang,kena kerap tukar pad tuu jadi kalau pakai disposable rasanya lagi selesa n bersih

2y ago

Tq. Boleh recommend brand yg ok sis?

Disposable tu sbb takut darah byk after delivery, so xrisau susah nak sental. Pakai buang. Kalau rasa xperlu takpe je. Ikut keselesaan.

2y ago

Boleh recommend any brand sis?