Perlu ke disposable panties?

Kalau saya dh beli maternity pant yang mcm pempes tu, untuk bersalin nnt. Perlu lg ke pakai disposable panties???

2 Balas

Kalau dah beli maternity pants tu takyah lah disposable panties. Saya pun pakai maternity pants brand Sally tu. Sarung je. Tak pakai panties pun 😂 Darah dah tinggal sikit saya switch to pantyliner

maternity pad awak tuh mmg kena lekat dgn sluar dalam kan?, kalau yaa n utk mudahkan awak, bole je beli, kalau tak ,takyah pun takpa. mcm saya dulu beli pakai kt hosp. je.

2mo ago

Sy punya mcm pempes tu, sarung je