Pil perancang

Hi mommies nk tnye.. Hari tu pas bersalin sebulan lepas tu pi klinik utk checkup ank.. Pastu nurse bgi pil perancang mkn setiap hari.. Tpi 3 hari pertama je sy mkn lepas tu sy stop xmkn.. Walaupon nurse dh bgi 2 papan sy xmkn.. Takut nk bgi tahu nurse agak nye diorg akan marah ke.. Suami sy dh xde jdi duduk ngn family.. Perlu ke sy terus kan mkn pil sbb komplikasi die susu akan kering jdi takut nk mkn skrg sebelah breast je ade susu penuh nnt takut mkn susu xde #firstbaby #1stMomHere

1 Balas

Sy dari lepas bersalin smpai anak dah 4 bulan lebih tak makan apa2 pil perancang. Sy rancang sendiri. Kalau boleh buat susu drop, better takyah makan la kot. Tapi be careful kalau bersama.