nak tanya

sy nak tanya sy dah 2x keguguran.. first gugur bulan 9/19 lepas tu gugur lagi 3/3... sy nak tnya yg pernah gugur bnyak kali.. kndungan strusnya tu menjadi x @ gugur lagi.. sy tak yakin nak pregnant lagi.. sy ni period teratur je tiap bulan lepas gugur pun period ok.. kalau bersama waktu subur kebanyakknnye akn lekat terus.. berapa lama ambik masa untuk hamil lagi.. atau ada apa2 yg nk kena diamalkn ye... lepas gugur sy tak berurut pun..skrang ni susah nk cari tukang urut ni?

11 Balas

Kawin 2014( hubby 39yo ..I 34 yo) setiap tahun miscarriage.. dah check doktor.. normal.. Azam tahun 2019..kami redha pasrah if xda rezeki.. suami pun positif.... xmerokok lagi.. kami janji hidup sihat.. I jenis Amal madu sebab slalu batuk.. masuk bulan ke 3 tahun baru.. pregnant.. itu pun I tinggalkan test kit di toilet.. hubby check, sebab hubby paksa check.. 5weeks scan da nampak heartbeat.. 12weeks baby melompat2.. sihat sgt2.. hingga melahirkan penghujung okt.. baby girl.Bygkan di umur 40an baru merasa jadi seorg ibu.. kuasa tuhan..Penting Kat sini... Sentiasa positif... Redha.. amalkan cara hidup sihat.. insylh dengan kuasa tuhan.