Susu efferty

Hi,sy nak tanya mommy2 dekat sini berapa jar susu efferty korang minum baru pregnant?Sy baru ja beli susu efferty .

27 Balas

sy pernah gugur, minum susu efferty bila dah ready. alhamdulillah lekat dgn izin Allah. skrg baby dah 2 bulan lebih. doakan baby sy terus sihat

4mo ago

Congrats sis. Semoga di permudahkan . Sy perna chemical pregnancy 2 kali ,sebab tu nak try susu efferty ni selepas baca banyak feedback yang bagus