Susu efferty

Hi,sy nak tanya mommy2 dekat sini berapa jar susu efferty korang minum baru pregnant?Sy baru ja beli susu efferty .

27 Balas

Ramai bby efferty dlm ni ye😄..pengalaman sy, lps kgugurn sy sje je beli nk try tp mnum separuh n stop..ade lebihn 7schet, 2bln lps tu sy smbung mnum blik mse tu cme niat nk hbiskn sbb mbazir beli mahal2 xmnum habis..hr last mnum tiba2 period dtg, awl plk tu..hbis efferty sy smbung dgn acid folic..spjng period mmg xtinggl acidfolic,.hbis period sy perasan white egg lg bnyk dr sblm ni..period sterusnya mmg xdtg, tau2 je pregnant 🤲🏼😄 Alhamdulillah rezeki xdisangka2

sy minum efferty perisa biasa choc/strawberry/kurma dalam 8jar tak naik2 double line, sy rasa ada something tak kena dengan sy, jumpa pakar fertelity rupanya pcos consume clomid + upgrade ke taro botol ke2, alhamdulillah lepas tu lekat. sambil makan clomid, bantu matangkan ovum dgn jus avacado+badam+kurma+taro selamat mencuba

Saya beli 2 jar tapi sorang 1 jar dgn suami. Saya ambil yg flavour madu, suami flavour coklat. Minum start first day period sampai la ovulation day. Tak sempat habis 1 jar, Alhamdulillah dah naik 2 line. Sekarang baby dah 36 weeks. Doakan baby saya sihat hingga lahir nanti ya..

4mo ago

Wahh congrats sis😍semoga di permudahkan sehingga bersalin dan baby pun sihat

sy 2jar tp sy mnum selang² ,sb nak cukup kan sbulan 🤣 ..sy ambl perisa coklat ..dan hri² rajin opk ...alhamdullilah ..skrg dh 8bulan prgnnt

4mo ago

Wahh, congrats sis😍

Sy ambik perisa coklat, baru satu jar, pikir nk beli lagi eh cek2 dah terpregnent.. alhamdulillah rezeki selepas gugur bulan aug thun lpas..

sy pernah gugur, minum susu efferty bila dah ready. alhamdulillah lekat dgn izin Allah. skrg baby dah 2 bulan lebih. doakan baby sy terus sihat

4mo ago

Congrats sis. Semoga di permudahkan . Sy perna chemical pregnancy 2 kali ,sebab tu nak try susu efferty ni selepas baca banyak feedback yang bagus

Susu ni boleh org dh 40++ thn minum utk ikhtiar? Akak sy kawin lambat..suami pon lebih tua dari dia..ada harapan x? Xsure mereka g klinik ke x

4mo ago

Insha Allah blh ..cuba dlu sis, xcuba xtau ..semoga ada rezeki ..zmn dlu mk sy pregntkn sy mse umr 44..ayh 56.. selagi x menopouse msih ada harapan

Saya 2 jar tapi kongsi dgn suami , start dari hari period sampai la habis ovulasi, lepas hari ovulasi saya habis kan sorang tanpa suami

4mo ago

Congrats sis , semoga di permudahkan sehingga bersalin

3 jar efferty coklat mnum kongsi ngn suami..mnum dri lepas priod hingga naik double line..Alhamdulillah..baby efferty..hihi

4mo ago

Wahh congrats sis

sy ngam² abis 3 jar...4tahun abis beribu jgk berusaha utk anak ke3..last2 alhamdulillah berjaya dgn efferty

4mo ago

Wahhh syukur la sis . Thank you sharing pengalamn