Susu Efferty

Nak tanya awal pregnant sape yang amalkan minum susu efferty ni. Boleh komen ok ke tak dari first pregnant sampai bersalin.

3 Balas

tak pernah cuba. tapi saya tak jumpa susu ni lulus kkm/npra, mungkin salah masukkan nama keyword. sila pastikan awak yakin produknya selamat sebelum beli. otherwise, awak beli je susu dekat pasaraya yang confirm selamat. don't go for yang kita tak pasti. berdaftar kkm doesnt mean lulus kkm. remember that. ni soal badan kita, baby kita.

Saya minum efferty utk ikhtiar hamil dan alhamdulillah saya berjaya hamil, nak masuk 5 minggu. Skrg ni saya baru nk consume efferty mama, susu efferty by dr raihana diluluskan kkm, boleh refer kt official website efferty.

Kalau mampu boleh la minum sis. Kalau sy minum susu ibu mengandung biasa je. Lebih berbaloi.