Baby kick 👶🏻👶🏻

Hi.. sy nak tanya ibu2 mula rasa kick yg kuat start pd week berapa?

28 Balas

Saya 14week dah rasa geli2 halus bila baby gerak. Skg 18 week mmg terasa sgt bila dia kick kdng2 smpai terkejut. 😂😂Baby 1st

Normal x kita rs sesak nafas bila malam bw Smpai ke pgi...n batuk2 Smpai sakit kepala...mgandung 19 mggu...sapa prnh mgalami

saya 18 minggu dh rasa bby kick ni sekarang dh 22 minggu lgi kuat rasa tendangan baby..❤semoga baby dalam kandungan sehat 😍

20w kot. Ni dah 32w masih kuat kick nya 🤣 nasib kepala dah kat bawah. Jadi konsisten kat situ2 la dia tendang haha

Depends. Macam saya dulu anak first mase 20w baru rase. Anak kedua 16w dah rase.

Sy first baby.. Start 5bulan baru rasa sis.. Setiap ibu pengalaman berbeza..

18w sikit 20 week 4hari tgh tido pon rasa dia duk berenang2 dlm perut..

klau ank yg 1st, 20 weeks keatas bru rasa. tu pun lembut je.

13week BLM RASA ape² LG😔😔.. X SBR tgu tndangan baby .

Saya 26weeks kick xkuat sgt pun..normal ke..risau lak😢

2y ago

Macam mana lepas tu sis.. sy 25 week kick xkuat sngt jgk skrg 😢😢😭