CARA KIRA BABY KICK

Hi mommies.. nak tanya saya dah start kira baby kick.. tapi baby kick rasa tak kuat.. biasa biasa je… kalau baby kick lepastu 5 saat kemudian dia kick pagi adakah 1 kick atau 2 kick? Confius kadang.. kalau tak rasa kick tapi rasa dia bergerak pun boleh kira sekali ke ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

1 kick.... kalau 5 saat tu kjap sgt.... gap atleast 15.... cth 9.00pg rsa kick.... wlaupon bnyak kli tetap kira 1... 9.15 rsa kick lg... so dh blh kira 2 kick...

Sy pn konfius, kadang tu sy tanda je asalkan ada gerakan