Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera Semua

Sy nak tanya ade tak petua untuk hilangkan selsema bayi 2 bulan.

4 Balas

Try letak daun sirih layur kat api then letak kt belkang dada baby ngn kt dada . No 2 buat minyak bawang putih bakar bawang putih ketuk2 then letak mnyak kelapa ke minyak zaitun sapu dekat dada blkg dada tapak kaki batang hidung

Kalau saya..sy gunakam kunyit hidup sapu airnya kat atas hidung..tinggikn bantal kalau tidur..sedut hingus keluar klau bnyak..n kerapkn minum susu ibu..susu ibu boleh menyembuhkn anak cepat..

Sya guna balm cf-rub je. Sgt membantu sbb dalamnya dari bahan2 yang organik dan semulajadi.. Nak tau lagi dan lagi.. Meh pm saya 0178762798

5y ago

Sy ada balm ni. Mmg hari² sapu. Tp masih lg selsema.

Mamz Spray